Mutatieonderhoud 

Mutatieonderhoud is het onderhoud dat plaatsvindt tussen het moment van huuropzegging en het betrekken van een woning of gebouw door een nieuwe huurder. Schilderwerk, badkamer-, keuken- en/of toiletvervanging, het vernieuwen van een groepenkast, de woning wordt conform uw eisen en wensen aangepakt.

Dat dient per definitie snel en efficiënt te gebeuren, want leegstand kost geld. Wij sturen hierbij een team aan van experts en allround vaklieden. Wij geloven er in dat het werken met vaste werknemers en relaties  sneller, beter en efficiënter is. Dat zorgt voor een kortere bouwperiode en daarmee bespaart u kosten. Maar onze uitvoerder is en blijft altijd uw aanspreekpunt.

Ook de inventarisatie van de werkzaamheden kunt u aan ons overlaten. We doen dat geheel volgens uw richtlijnen.

24 uurs storingsdienst 

Wij bieden u de mogelijkheid tot het afsluiten van een storingsdienstcontract. Hiermee heeft u recht op de service van onze 24-uurs storingsdienst. Onze storingsdienst staat dag en nacht voor u klaar om spoedeisende storingen direct op te lossen. Ook in het weekend en op feestdagen kunt u rekenen op deze service. Onze storingsdienst is gegarandeerd binnen 2 uur na melding op de plaats van bestemming.

Als blijkt dat wij het probleem niet direct kunnen oplossen zorgen wij in ieder geval voor een noodvoorziening. En uiteraard wordt het probleem zo spoedig mogelijk opgelost. Wij zullen de dag na de storing een rapportage aan u geven wat is uitgevoerd en wat de eventuele vervolgwerkzaamheden zijn. Wij houden u volledig op de hoogte. Onze storingsdienst is ook inzetbaar voor noodreparaties en herstelwerkzaamheden als gevolg van brand- of stormschade.

Reparatie onderhoud 

Dat varieert van een kapot ruitje, een lekkage, elektra storing, tot het vervangen van het hang- en sluitwerk. Ook herstelwerkzaamheden door stormschade komt regelmatig voor. 

Met een aantal organisaties hebben we een 24/7 contract afgesloten. Want als er een reparatie moet worden uitgevoerd in uw woning, bedrijf of onderneming moeten we natuurlijk direct in actie komen.